Kiegészítők

Szívócső

Az El Nefes mosható szívócső egy kiemelkedően jó ár/minőség arányú termék. Olcsón kínálja a mosható szívócsövek által adott előnyöket, miközben a minőségből nem ad alább. Könnyen beszerezhető, a vízipipák 99,9%-ához teljes mértékben kompatibilis. Használata kényelmes, könnyen mosható. Nem tartalmaz fém spirált így elkerülhető a rozsdásodás. A rendszeres tisztításával pedig megelőzhetjük, hogy állandóan keveredjenek az ízek. Több színben és eltérő díszítéssel is megrendelhető.

el nefes washable hose moshato szivocso

El Nefes mini phunnel kerámia

A magas dohány árak és a Shiazo ásványokhoz készült az öntött El Nefes mini phunnel kerámia. Könnyű, két színben vásárolható phunnel kerámia. Használatával megelőzhető, hogy a melasz lefoljon. Az ásványok is erősebb ízt adnak vele. Vékony falú, könnyű kerámia, így könnyen, ámbár óvatosan szállítható. (Itt megemlítendő a prémium minőségű Sahlar Mini és Medium phunnel kerámia is.)

el nefes mini phunnel

Egy tesztvideó az El Nefes mini phunnel kerámiáról:

El Nefes agyag kerámiák

A tradícionális vízipipához, hasonló kerámia illik. A régi időkben a vízipipa kerámiákat nem vonták be mázzal, csak a kiégetett nyers agyag felületük volt. Ez viszont eléggé magába tudja szívni az ízeket. Ezért minden íznek, külön kerámia volt fenntartva. A Nefes agyag kerámiák két típusa kapható. A phunnel és a hagyományos változat. Ezek kifejezetten a hagyományos dohányokhoz készülnek.

nefes keramia bowl el nefes phunnel bowl agyag kermia

El Nefes szélfogó

A szeles idő bárhol a világon problémát okozhat a vízipipázás során. A modern megjelenésű hőtartó és szélfogó sapkák viszont rontják az összhatást. Így az El Nefes vízipipákhoz illő szélfogó sapka is forgalmazunk.

elnefes szelfogo windcover