Vízipipánk

Az El nefes vízipipa ötvözi a modern igényeket a tradícionális török vízipipa gyártással. Ami közös mindkettőben, az a magas minőség. Az El Nefes vízipipa modellei nem dísznek készülnek, egy életre való vízipipásra szabják, pontosabban öntik őket. Az öntött technikának köszönhetően nagyon masszív és strapabíró vízipipát kapunk. A test nagyon nehéz, vastag falú sárgaréz. Egyes modellek egy külső króm-nikkel réteget kapnak, hogy ezüstös csillogásuk legyen.

el nefes vizipipa hookah

A sárgaréz nem tud rozsdásodni, így biztosak lehetünk, ha vigyázunk rá, kitart mellettünk életünk végéig is, sőt azon is túl! A testeket egy vagy két részből illesztik össze, majd forrasztják meg a mesteremberek. Forrasztáshoz egy különösen erős és ellenálló ón ötvözetet használnak. A belső cső esetében vörösréz az alapanyag, mely szintén korrózió álló és az esetlegesen lefolyó melasz sem tudja károsítani. Az El Nefes vízipipa Törökországban készül, ahol már ősi hagyományai vannak a vízipipa készítésnek, gyártásnak.

el nefes wind cover

A test díszítése tipikusan török stílusú, szinte már azt mondanánk, hogy ez egy több száz éves pipa, ha nem fénylene ennyire. Használhatóság szemponjából kiemelhető, hogy minden pontján nagy a belső átmérője, így igen könnyen szívható. Szívócső adapterébe pedig bármilyen mosható vagy hagyományos szívócső kényelmesen és stabilan belefér. Kerámiából használhatunk hozzá egyiptomi (lány) vagy szír (fiú) típusú kerámiát is.

el nefes hookah and bohemian base

Az el nefes kínálatában több modell is kapható, ezekről érdeklődjön a kapcsolat menüpontban!


El Nefes Vezir | El Nefes Sultan